Sağlık Hakkında Aradığınız Herşey

reklam

loading...

Regl(Adet) Dönemde Sırt Ağrısı

Kanama başlangıcından hemen önce ya da ilk bir-iki günün­de olan sırt ağrısı genel bir şikayettir. Kanamanın gelmesini beklediğiniz haftadan önceki hafta boyunca her gün bir kez ana yemek olarak zencefil, tarçın ve sarmısakla tatlandırılmış, haş­lanmış mung fasulyesi ve pilav yemek her türlü bağırsak tıka­nıklığını açacak ve belinizi yumuşatacaktır. Yumuşak ve düzen­li bağırsak hareketleri için bol su içmeyi ihmal etmeyin.
Oturma pozisyonunuzun iyi olup olmadığından ve yapısal bir sorun yaşamadığınızdan emin olun, kemik ve kaslarınızı gözden geçirtin. Vücutta su tutulmasını önleyici yöntemler bel­deki basıncı düşürmeye yardımcı olacak ve köpek duruşu soru­na hemen çare olacaktır.
0 Komentar untuk "Regl(Adet) Dönemde Sırt Ağrısı"

reklam1

loading...

Uyarı

Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.
saglikve.blogspot.com makale ve sağlık yazılarınızın telif hakkını gözetmektedir. Eğer yazınızın bu sayfada yer almasını istemiyorsanız veya belirli bir kaynağa yönlendirilmesini istiyorsanız lütfen bu linke tıklayarak bizimle temasa geçin
Back To Top